Meesteres Antwerpen

Meesteressen-Benelux geeft u een overzicht van Meesteressen in Antwerpen en de regio Antwerpen. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, zodat de informatie actueel blijft. Meesteres Antwerpen is in het Nederlands, Duits en Engels.

Bekende Meesteressen uit Antwerpen zijn o.a.s Goddess Lucrezia (gestopt), Herrin Yasmine en Meesteres Verena, Meesteres Jill, Meesteres Savina en Meesteres Lisa. Bekende studio’s zijn the Cellar en SM studio Antwerpen.

Nieuwe Meesteressen, meestal uit Italie, of oost Europa zijn Meesteres Beatrice, Meesteres Melissa, Meesteres Kiana en Meesteres Maria,

Een Meesteres boeken en bezoeken in Antwerpen:

Wees altijd beleefd als je Meesteres benader. Een Meesteres stelt het zeer op prijs als zij merkt dat een slaaf haar respecteert, zoals het hoort. Hierdoor is het contact beter, de BDSM regels goed en het resultaat is een beteres sessie.

Wees altijd rein, als je je Meesteres bezoek Natuurlijk is een Meesteres een vrouw die het behaagt als haar slaaf schoon is en lekker ruikt, trek mooie kleren aan en zorg dat je er op je best uitziet. Je Meesteres is ook op haar mooist gekleed. Vertel haar dat ook slaaf!

Wees altijd op tijd. De tijd van een Meesteres is kostbaar en je toont respect voor haar door op tijd te zijn.

Veel plezier en een mooie sessie toegewenst in Antwerpen namens alle Meesteressen in Antwerpen.

Meesteres aanmelden:

Mis je in ons overzicht nog een Meesteres? laat het ons weten dan kunnen we de informatie bijwerken. Mail naar redactie@meesteressen-benelux.nl