Anal Play

Anal Play, Anaal spel is een vorm van een sexuele activiteit.

Definitie – Wat betekent anaal spel?


Anaal spel verwijst naar elke seksuele activiteit waarbij de anus gestimuleerd wordt. Zowel vrouwen als mannen kunnen deelnemen aan anaal spel, ongeacht hun seksuele geaardheid. Anaal spel kan zeer plezierig zijn, vooral omdat dit gebied vol zenuwen zit. Vrouwen vinden anale stimulatie plezierig omdat het indirect de G-spot kan stimuleren, terwijl mannen het plezierig kunnen vinden omdat het direct de prostaat, of P-spot, stimuleert. In BDSM wordt het stimuleren vaak gedaan door een Meesteres terwijl de Slaaf of Slavin gebonden is.

Sommige vormen van anaal spel zijn anale seks, anaal vingeren, anaal fisten, en anaal douchen. Pegging is ook een vorm van anaal spel.

Over Anal Play / Anaal spel


Veiligheid moet een echte zorg zijn bij het beoefenen van elke vorm van anaal spel. De anus en het rectum produceren geen natuurlijke smering en bestaan uit zeer delicate weefsels die kunnen scheuren bij te veel kracht. Dit kan niet alleen leiden tot verwondingen, maar het geeft mensen ook een hoger risico op het overdragen en oplopen van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Gebruik bij anaal spel waarbij penetratie een rol speelt altijd veel glijmiddel om scheuren te voorkomen. Het is ook een goed idee om condooms te dragen om de overdracht van soa’s en bacteriën in het algemeen te voorkomen. Penetrerende speeltjes die bij anaal spel worden gebruikt, zoals dildo’s en buttplugs, moeten een uitlopende basis hebben om te voorkomen dat ze in het rectum terechtkomen. Condooms kunnen ook worden gebruikt om speeltjes af te dekken en schoon te houden.

Meesteressen die Anal Play doen:

Meesteres Yasmine uit Antwerpen is een Meesteres die erg bedreven is in Anal Play. Zij ontvangt haar slaven in Antwerpen. Meesteres Victoria d”evill speelt ook Anal Play.