BDSM activiteiten

BDSM activiteiten is een overzicht van alle vormen spel welke binnen BDSM gehanteerd kunnen worden. Met een omschrijving, foto’s en soms een tip of verhaal over deze BDSM activiteit. Zoals bijvoorbeeld “Whipping” kan gaan over het slaan met een zweerp, over de zwepen zelf en link naar een film over whipping. De lijst is alfabetisch opgesteld. Bij BDSM activiteiten is het altijd belangrijk om deze activiteiten eerst uit te voeren met of bij mensen met ervaring in deze activiteiten. Ook is het raadzaam dit te doen op veilige locaties.

Veel plezier bij het lezen van de BDSM activiteiten:

BDSM attributen

link naar ...

A:

Anal Fisting: – wat betekend Anal Fisting?

Anal Fisting, Vuistneuken, Fisten, verwijst naar een sexuele activiteit waarbij een sexpartner zijn hand in de anus of vagina duwt. Fistfucking gebeurt in de geest, niet in het lichaam. Een mens heeft de neiging zijn spieren aan te spannen wanneer nieuwe en ongemakkelijke sensaties worden ervaren. Leren vuistneuken begint bij het trainen van je lichaam.

Lees meer over Anal Fisting

Anal play: – wat betekend Anal Play?

Anal play verwijst naar een sexuele activiteit waarbij de anus wordt gestimuleerd. Anal play kan zowel door vrouwen als mannen worden gedaan, los van hun sexuele geaardheid. Anaal spel kan heel plezierig zijn, vooral omdat dit gebied vol zenuwen zit. Vrouwen vinden anale stimulatie prettig omdat het indirect de G-spot kan stimuleren, terwijl mannen het prettig kunnen vinden omdat het direct de prostaat, of P-spot, stimuleert. Sommige vormen van anaal spel zijn anale seks, anaal vingeren, anaal fisten, en anaal douchen. Pegging is ook een vorm van anaal play

Lees meer over Anal Play


B

Ball Busting: – wat betekend Ball Busting?

Ballbusting is een vorm van Cock and Ball Torture (CBT), waarbij de man getrapt, geslagen of geknepen wordt in de testikels. Ook kunnen de testikels strak worden gebonden. Oorspronkelijk was het erg populair in Japan, waar het Tamakeri wordt genoemd. De ballen van de man zijn zeer gevoelig. Dit zorgt er voor dat met weinig moeite, relatief veel pijn kan worden veroorzaakt. De Ballbuster is degene die dit uitvoert. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de handen (vuisten), voeten of knieën. Ook kan er gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen als paddlesbullwhips of floggers.

Bastinado: – Wat betekend Bastinado?

Bastinado, ook wel foot whipping genoemd, kan gezien worden als een vorm van voetfetisj. Het wordt toegepast in een setting waarbij lichamelijk straffen wordt geaccepteerd door zowel de Dom als de sub. Dergelijke rollenspellen kunnen een situatie van gevangenschap of slavernij omvatten.  De blote voeten van de onderdanige worden vastgebonden en blootgesteld aan de Dom. Deze slaat een gewenst aantal keren tegen de voetzolen van de sub. Dit gebeurt meestal door middel van een stok of zweep.

Bi-Slave sessie: – wat betekend Bi-Slave sessie?

Body woreshipping: – Wat betekend body woreshipping?

Bondage: – Wat betekend Bondage

Bondage is een activiteit waarbij een persoon om seksuele of esthetische redenen met materiaal vastgebonden wordt. Binnen bondage zijn verschillende soorten technieken gangbaar. Zo is er de Japanse touwbondage, shibari, die met veel sierlijk touwwerk wordt uitgevoerd en daarmee als een kunstvorm wordt gezien.

Boot woreshipping: – Wat betekend Booth woreshipping?

Breathplay: – Wat is Breathplay?

Breathplay

Breathplay “de controle over de adem van een ander overnemen of uit handen geven” Breathplay (verder afgekort als BC) is een ultieme machtsuitwisseling; als Dominant (Dom) de controle nemen over de adem van een onderdanige (sub) en vice versa de controle uit handen geven aan een Dominant. Bij BC komen ook echt de vier pijlers binnen BDSM kijken; Veiligheid, Vertrouwen, Vrijwilligheid en Verstand.


C:

Candle wax: – Wat betekend Candle wax?

CBT: – Wat betekend CBT?

Chastityplay: – Wat is Chastityplay?

Corperal Punishment: – Wat is Corporal Punishment?

Cuckold: – Wat betelemd Cuckold?

Cumcontrol: – Wat betekend Cumcontrol?


E

Elektro: – Wat betekend elektro?

F:

Facesitting: – Wat betekend Facesitting?

Femdom: – Wat betekend Femdom?

Figging: – Wat betekend Figging?

Fisting: – Wat betekend Fisting?

Flogging: – Wat betekend Flogging?

Folieplay: – Wat betekend Folieplay?

Forced orgas: – Wat betekend Forced Orgasm?


G

Golden shower: – Wat betekend Golden Shower?


H

Hard domination: – Wat betekend hard domination?


IJ

IJs Play: – Wat betekend IJs play

IJs Play verwijst naar een sexueel getinte activeit waarbij met kou, meestal een ijslblokje, delen van het lichaam gestimuleerd worden. De huid reageert direct op kou, omdat de zenuw einden in de huid zeer gevoelig zijn. Vrouwen en mannen reageren eerst licht, maar bij langere stimulatie met kou, gaat de huid heftiger reageren.

Lees meer over IJs play.


L

Lustslavery: – Wat betekend Lustslavery?


M

Masks: – Wat betekend Masks?

Masturbation: – Wat beteken Masturbation?

Mindplay: – Wat betekend Mindplay?

Moneyslavery: – Wat betekend moneyslavery?


N

Needles: – Wat betekend Needles?

Nipple torture: – Wat betekend Nipple torture?

Nylon: – Wat betekend Nylon?


P

Ponyplay”- Wat betekend Ponyplay?

R

Roleplay: – Wat betekend Roleplay?


S

Sissyfication: – Wat betekend Sissyfication?

Slapping: – Wat betekend Slapping?

Spanking: – Wat betekend Spanking?

Soft erotic Domination: – Wat betekend soft erotic domination?

Spitting: – Wat betekend Spitting?


T

Trampling: – Wat betekend Trampling?

Traverstie: – Wat betekend Traverstie?


V

Violet wand: – Wat betekend violet wand?


W

Waterboarding: – Wat beteked waterboarding?