BDSM links

Links van interessante BDSM sites vindt u op onze BDSM links pagina. Via deze links kunt u op leuke, informatieve sites uit binnen en buitenland komen. Het is voor het team KinkyReem een uitdaging om relevante, informatie, nieuwsberichten en dus ook leuke BDSM links te zoeken en te vermelden op deze pagina. Natuurlijk vinden we het leuk als mensen ons verrassen met een leuke link die we zelf nog niet gevonden hebben. Meld deze link via mail redactie@meesteressen-benelux.nl en we zullen er dan graag naar kijken. Indien leuk genoeg zullen we deze plaatsen.

Algemeen:

Een leuke link met allemaal informatie, foto’s, verhalen over femdom is de site femdom days. Female domination world is een website met heel veel informatie over Femdom. Op de website van Female domination staat per onderwerp foto’s en video’s gegroepeerd. Dans Femdom links is een site met veel informatie over echte BDSM een internationale lijst met veel Links in de lijst|

Communities:

In de BDSM wereld zijn er communities waar BDSM liefhebbers elkaar vinden en contact met elkaar hebben. Fetlife is daar een goed voorbeeld van. Wereldwijd zijn bijna 10 miljoen Meesteressen, Domina’s, kinkygirls, slavinnen, slaven met elkaar verbonden. Op Fetlife moet je je wel inschrijven om toegang te krijgen met een persoonlijk account.

BDSM link Fetlife

Fetlife is a international BDSM communitiy with almost 10 million connected BDSM lovers


Duitsland:

In Duitsland is BDSM bijna een geaccepteerde levenswijze, veel BDSM studios zijn gevestigd in Duitsland en veel professionele Meesteressen, dominas zijn actief in Duitsland.

(W) domina world

(W) DominaZone

Tjechie:

In Tjechie zijn veel luxe VIP meesteressen actief, welke ook langs de diverse SM studio’s in Europa reizen, zodat u een sessie kan boeken in deze studio’s, sommige Meesteressen hebben ook een SM studio, locatie in Tjechie, die u kunt bezoeken.

(W) website ProfiBDSM

Filmlinks:

De Duitse dominalijsten hebben een prachtige site gemaakt met films van domina’s uit de lijst. Die Peitze and the Whip |

BDSM links Nederland:

Dominaforum is een forum met recensies van de meesteressen op dit forum vermeld. Dit Forum is netjes en heel compleet. | Meesteressen Nederland is onze zustersite van veel informatie over Meesteressen, SM locaties in Nederland | Op domina-blog vindt u alle leuke interessante weetjes over de meesteressen, studio’s en andere ontwikkelingen in de wereld van Kink | Meesteressen in Amsterdam? Die staan vermeld op de websites Meesteres Amsterdam en Mistress Amsterdam

SM massage:

Een geweldige ervaring? SM massage bij Kim Vos in de provincie Overijssel

BDSM filmlinks:

Er zijn veel organisaties actief in het maken en publiceren van SM flims. We hebben een pagina samegesteld met films van bekende Meesteressen. Film links:


Meesteressen Benelux heeft een groot aantal informatieve websites gevonden, in het Nederlands die informatie, adviezen over BDSM geven. Hieronder vindt u deze links.

BDSM & Kink: website met informatie over BDSM | Kinkly: Amerikaanse website met veel informatie over Kink | BDSM Gids, een Nederlandse website met veel informatie over BDSM |