Meesteres Anouska

Meesteres Anouska is actief in SM locatie Salon 261, Alphen aan de Rijn. Als fan van Nurse play zal Meesteres Anouska u graag uitproberen en met een glimlach domineren. Gehuld in een mooi latex outfit vind deze Meesteres het leuk om de grenzen van haar slaven op te zoeken en het liefst een beetje te verleggen. Alles gebaseerd op vertrouwen, respect, veiligheid en hygiene.

Meesteres Anouska is creatief, opwindend en met haar inlevingsvermogen weet ze uw fantasien te gebruiken om te smachten, te genieten en te voelen.

Mogelijkheden bij Meesteres Anouska:

Soft SM Sessie Ik vind het geweldig jou van je vrijheid en zicht te ontnemen om vervolgens verschillende prikkels toe te dienen, wat zal het volgende zijn… pijn of genot? Ik maak hierbij dan ook graag gebruik van mijn kettingen, touwen, zwarte folie of boeien om vervolgens mijn sounds, elektro, kaarsen of anaalspel in te zetten.
Travestie Heb jij stiekem het verlangen om eens kousen te dragen en sexy lingerie? Een pruik erbij om het af te maken. Misschien trek ik mijn make-up doos er wel bij. Of windt forced-travestie jou meer op? Durf jij je openbaar te vertonen? Wat zal ik toch eens met jou doen, sissy.
Pervers slaafje Ben jij een echte Champagne liefhebber en fungeer jij graag als spuugbakje? Let op brown shower is niet mogelijk!
Extreem/Hard SM Sessie Jij gaat liever met blauwe plekken en/of striemen naar huis. Deins jij niet terug voor hamertje tik of wet cupping? Heerlijk, ook daar geniet ik intens van. Of een heerlijk uitgebreid naaldenspel.
Nurse Play Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij weet dat jij de volgende patiënt bent? Wanneer ik de lichamelijke controles heb uitgevoerd kan ik eindelijk met jou beginnen! Extreme hook sounding, verblijfscatheter of een naaldenspel kunnen zomaar tot de mogelijkheden behoren.
Bi-sessie ndien gewenst heb ik een bi-slaaf ter beschikking om deel te nemen aan ons spannende sessie. Geef dit tijdig aan.
Trio Sessie Wil jij echt het maximale uit een sessie halen? Boek dan een trio sessie op donderdag en laat maar eens zien of jij 2 onweerstaanbare Meesteressen aankan. Boek ruim op tijd i.v.m. beschikbaarheid.
Zoals ik al eerder aangaf speel ik met creativiteit en wat goed voelt met uiteraard de grenzen in acht nemend. Heb jij verder nog speciale wensen en/of fantasieën dan kan je dat altijd kenbaar maken. Ik heb inmiddels een uitgebreide collectie SM-spullen verzameld en mijn luxe kamer ermee ingericht in Alphen aan den Rijn.

Niet mogelijk:IntiemPermanente beschadigingenMedisch onverantwoorde handelingenWorstelenBrown shower/scat

Links van Anouska:

(W) Website Meesteres Anouska