Meesteres Sinistra

Meesteres Sinistra is een zeer ervaren Meesteres, bekend van SM studio Domination Palace. Meesteres Sinsitra is wederom actief geworden en heeft haar eigen domein in Gouda.

Deze spannende Meesteres heeft weer tijd voor een nieuw slaafje!

Ik ben een speelse, vindingrijke, sadistische Meesteres die er zeer van geniet jouw grenzen te verleggen. Ik heb 10 jaar ervaring als professionele Meesteres, o.a. bij Domination Palace in Valkenswaard. Ik kan hard en extreem zijn als jij dat aandurft, maar beginnende subjes zal ik voorzichtig en met geduld inwijden in de BDSM. Worstelen ook mogelijk. Kijk op mijn website voor meer info! Ontvangst in een professionele studio met alle mogelijkheden voor bondage in verschillende posities, japanse touwbondage, zwepen/spanking/caning, electro, anaal spel, takelen, travestie (ondergoed en kousen), bondage in rubberen bodybag, trampling, orgasme controle en nog veel meer spannends!

Mijn naam is Sinistra, een naam die je mogelijk bekend voorkomt.
Sinds ruim 10 jaar ben ik actief als Meesteres en mijn interesse in BDSM is iets dat met de jaren gegroeid is, maar sinds mijn tienerjaren al aanwezig was. Zo lang als ik me kan herinneren voel ik plezier en opwinding bij de gedachte aan het domineren, pijnigen en vernederen van mannen.

De realisatie van deze fantasie begon met wat experimenten in mijn privéleven, maar al snel besefte ik dat ik geen genoeg kon krijgen van mijn sadistische en Dominante pleziertjes en me hierin tot een professioneel niveau wilde ontwikkelen. Ik werkte drie jaar bij Domination Palace in Valkenswaard, waar ik behalve mijn eigen fantasiewereld ook mijn kennis over verschillende BDSM attributen, veiligheid, hygiëne en alle mogelijke rollenspellen en fetishes kon perfectioneren. Hierna besloot ik mijn eigen weg te gaan in de BDSM en begon op kleine schaal sessies te geven met een aantal vaste slaven. Dit bevalt mij inmiddels zo goed dat ik besloten heb via deze website meer slaafjes te bereiken om heerlijk van te genieten.

Meesteres Sinistra bezit een zéér breed arsenaal aan sadistische speeltjes. Onder andere naast haar harde hand ook vele zwepen van soft tot zeer pijnlijk, verschillende electro speeltjes, een violet wand, sounds, alle mogelijke soorten klemmen, tandartsgereedschap, naalden, ballstretchers en nog veel meer dat haar ogen laat glinsteren van leedvermaak als ze het op jou uitprobeer, uiteraard binnen jouw grenzen en zonder sporen achter te laten als dit nodig is. Ook qua bondage is er zeer veel mogelijk, ik kan jou zo fixeren dat er geen enkele mogelijkheid is om te ontsnappen of zelfs maar enigszins vrij te bewegen. Hiervoor heb ik naast de gebruikelijke hand-en voetboeien en touwen ook verschillende middelen om jou met je penis of anus vast te zetten, wat ik een zeer vermakelijk gezicht vind. Ook is in mijn studio een kooi, andreaskruis en bondagebank aanwezig. Verder sta ik open voor verschillende rollenspellen. Ik ben een strenge maar onrechtvaardige pony- of hondentrainster, zuster, adult baby moeder of schooljuf als dit in jouw BDSM beleving past en zie het spelen van een rol als een prettige, fantasierijke aanvulling op mijn eigen spelvoorkeuren. Ook werkslaven en sletjes die ik op vernederende wijze zal dwingen klusjes te doen of schoon te maken zijn van harte welkom.

(W) Meesteres Sinistra

(T) +31 – (0)6 14037917