Mistress Beatrice

Mistress Beatrice is een DIVA Meesteres die haar slaven ontvangt in het Redlight District van Antwerpen. Deze prachtige volborstige meesteres is onweerstaanbaar wanneer ze in latex is verpakt. De voor origine Bulgaarse Diva is alweer een aantal jaren actief in Antwerpen. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een zeer goede Domina. In haar SM ruimte heeft Meesteres Beatrice de beschikking over een Bondage Kruis, een bondage bed en heel veel SM attributen.

SM locatie – Meesteres Beatrice

REDLIGHT DISTRICT ANTWERPEN

Ervaring Meesteres

Mistress Beatrice heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Enige jaren geleden begonnen is deze Meesteres serieus aan de slag gegaan en dat is te merken aan haar SM sessies. In 2020 heeft ze een opleiding gedaan bij en officiele BDSM opleiding bij een Duitse Meesteres, en uiteraard heeft ze met vlag en wimpel haar diploma behaald.

Mijn bezoek aan Meesteres Beatrice: Het was een warme zomerse middag, waarbij ik een biertje ging drinken in Anwerpen. Heerlijk zat ik te genieten, kijkend naar de mensen die winkelend langs het terras liepen. “mijn telefoon voelde ik trillen en nam nog een slok van mijn Grimbergen.. nieuwsgierig klikte ik op mijn Whattapp..”hoi Reem how are you? Van schrik viel ik bijna van mijn stoel. Hoe kan deze Meesteres weten dat ik in Antwerpen was? Ik voelde de opwinding in me omhoog schieten toen ik aan haar dacht. De volle lippen, haar prachtige lichaam.. Stop niet doen, dacht ik nog. Maar mijn vingers gingen aan de haal en type “Good Mistress, thank you Mistress and you? Mistress?

Het vervolg van dit verhaal lees je in SM stories.

Video Meesteres Beatrice

Links Meesteres Beatrice:

Meesteres Beatrice is actief in het Redlight district of Antwerpen, Schipperskwartier. Zij staat op de internationale domina list van Kinky-Mistress.com, SM-dungeon en Mistress-Antwerpen. Ook is ze vermeld op de Nederlandstalige Meesteressen den Haag, Meesteressen Rotterdam, Meesteressen Amsterdam, Meesteressen Forum.

(W) Website Meesteres Beatrice Nederland

(W) Website Mistress Beatrice (English)