SM attributen

Een goede SM sessie, ligt natuurlijk aan een aantal aspecten. De meest belangrijke is de Meesteres en de klik die een slaaf met deze Meesteres heeft. Uiterlijk kan daarbij een rol spelen, de looks, de kleding, de stem en de houding van een Meesteres is daarin belangrijk. Uiteindelijk is het de lichamelijke reactie die zij bij haar slaaf teweegbrengt. “Ik vraag me wel eens af of een sessie bij een prachtige Meesteres, zonder enige fantasie een succes kan worden” Waarbij ik me zeker ook realiseerd dat een mooie Meesteres, verpakt in een geweldige outfit, met de ultieme fantasie en ervaring altijd resulteert in de mooiste momenten van het leven. Een ander belangrijk aspect is de ruimte, de SM ruimte en de attributen die beschikbaar zijn voor een sessie:

Ultieme sessie

Een van de beste Meesteressen in Nederland heeft me meerdere keren een “ultieme sessie” geboden. De uitstraling, de fantasie, de ervaring en de ruimte waarin de sessie werd gegeven klopte van A tot Z. Hulde aan Meesteres Vernice.

Mistress Vernice

Bondage middelen:

Bondage middelen, zijn o.a. een kruis (cross), meestal gemonteerd aan de muur, waarom een slaaf volledig vastgezet kan worden. Er is veel verschil in de soorten kruizen van simpel metaal, hout tot luxe met leer bekleden bondage kruizen. Een Cross is dus een van de SM attributen welke een professionele Domina vaak zal gebruiken.

Melkmachine/Milking machine:

Eingelijk is het heel simpel, een melkmachine zoals ook bij koeien wordt gebruikt, maar dan wel aangepast voor het mannelijke geslacht. Het apparaat heeft een reductiemotor die een heen en weer bewegend pomp aandrijft. Lucht beweegt van en naar de buitenste kamer van de cilinder door een verbindingsslang. De hoeveelheid lucht in het systeem, of het gebrek daaraan, is instelbaar en bepaalt de slag. Een Milk machine wordt als SM attribuut steeds meer door Meesteressen in Nederland en Belgie gebruikt.