SM ruimte – Discrete Kamer

Discrete Kamer is een landelijk gelegen SM locatie tussen Utrecht en Den Bosch. Het landelijk gebied rondom Zaltbommel biedt zeer veel privacy. Er zijn diverse kamers aanwezig in het landelijk gelegen SM Hotel op de Betuwe. Het is een klein love hotel die op een mooie landelijke locatie zeer ruime  kamers per uur verhuurd aan gelegenheid stellen die hun geheime, second love willen ontmoeten voor een intiem moment. Dus wil je niet in het openbaar gezien worden zoals in een hotel of in een club, dan bied ” kamerrendezvous” de juiste plek.


Klein paradijs

Een klein paradijs zeer discreet en veilig voor je privacy. Uit ervaring weten wij dat veel mensen niet graag in een bekend groot hotel gezien willen worden, vandaar deze formule.

Kamer huren zonder legitimatie

Het voordeel bij ons is dat je zonder legitimatie en creditcard een mooie kamer kan reserveren voor een paar uur een dagdeel of een overnachting. De kamers zijn per uur of per half uur extra erbij te boeken. Gewoon even bellen of er een kamer vrij is.

Vrijstaande boerderij

Wij zijn gevestigd in een mooi vrijstaand pand op een mooie landelijke locatie, makkelijk te bereiken. Dus wil je gezellig en rustig van elkaar genieten reserveer dan bij ons. Onze locatie is volledig privé en afgeschermd. Onze kamers per uur zijn er voor intieme afspraken. In andere grote openbare hotels kun je pas vanaf 15.00 inchecken en zijn alleen te boeken voor een hele nacht. Bij ”discrete kamer’ kan er 24 uur per dag een kamer worden geboekt voor een geheime ontmoeting van een paar uur. Omdat je bij ons jezelf niet hoeft te legitimeren, staan wij garant voor een discreet en veilig avontuur

Wij zijn geen seks club,  onze kamers worden alleen verhuurd aan stellen die vreemdgaan of mensen die met hun eigen partner, vriend of vriendin